2012-09-23 17:24:11
Φωτογραφία για Tελικά, γιατί έφυγε ο Ζοτς;
Ο Δ. Γιαννακόπουλος μίλησε για μπάτζετ 12 εκ. ευρώ, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για 15 εκ. ευρώ. Όσα δηλαδή ζητούσε ο Ομπράντοβιτς για να μείνει...

Όπως και να το κάνουμε, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Έγιναν ριζικές, αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από το διοιηκητικό, με την ανάληψη των ηνίων της ομάδας, το τεχνικό, με την αποχώρηση των Ομπράντοβιτς-Ιτούδη και άλλων από το σταφ, αλλά και το ρόστερ το οποίο διαφοροποιήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος του.

Βέβαιως, το μεγαλύτερο σήριαλ ήταν αυτό με τον Ομπράντοβιτς. Είχε πολλά επεισόδια, πολλές συναντήσεις, πόλλες ερμηνείες κι ένα θολό φινάλε, χωρίς σαφείς και καθαρές εξηγήσεις. Πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα και ουσιαστικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν γνωρίζει γιατί τελικά έφυγε ο Ζοτς μετά από 13 χρόνια.

Πολλά ειπώθηκαν για διαφωνία ως προς το ύψος του μπάτζετ
. Τουλάχιστον αυτό βγήκε προς τα έξω. Στην πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλου είπε ότι το φετινό μπάτζετ της ομάδας ανέρχεται στα 12 εκ. ευρώ. Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο Αλέξης Κούγιας, νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, προφανώς άρτια ενημερωμένος για τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, μίλησε για μπάτζετ ύψους 15 εκ. ευρώ. Ακριβώς δηλαδή όσα ήθελε και ο Ομπράντοβιτς για να μείνει.

Εδώ δηλαδή δημιουργούνται συγκεκριμένες απορίες: Πόσο τελικά είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού; Είναι 12 ή 15 εκ. ευρώ; Κι αν τελικά είναι 15 εκ. ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Ομπράντοβιτς;

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ