2012-09-23 17:23:05
Φωτογραφία για Ανήλικοι είχαν προτίμηση στις ηλεκτρικές συσκευές
Δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 13 και 16 χρόνων «μπούκαραν» πρωί- πρωί στο αγρόκτημα ενός 59χρονου σε χωριό της Δυτικής Μάνης και άρπαξαν από τον υπαίθριο χώρο οκτώ ηλεκτρικές συσκευές. Τις φόρτωσαν στο φορτηγό ενός 26χρονου και τράπηκαν σε φυγή, όμως ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και η σύλληψή τους ήταν θέμα χρόνου. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι τσιγγάνοι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και οι ηλεκτρικές συσκευές βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια Καλαμάτας ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές από αγροκτήματα της περιοχής.

Ηλεκτρονικές συσκευές είχε κλέψει και ένας 39χρονος Έλληνας από τα γραφεία μιας εταιρείας στην Χαλκιδική, στις 30 Αυγούστου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Καλλικράτειας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.


Σε δυο σπίτια στο Ασημένιο Διδυμοτείχου και το Νεοχώρι Ορεστιάδας προσπάθησε να τρυπώσει ένας 25χρονος Αρμένιος, αλλά και τις δυο φορές βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ιδιοκτήτες που έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον εντόπισαν και βρήκαν στην κατοχή του πέντε διαρρηκτικά εργαλεία και 55 ευρώ. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα προσπάθησε να παραβιάσει στο λιμάνι της Πάτρας ένας ανήλικος αλλοδαπός χρησιμοποιώντας ένα πολυεργαλείο. Στη δεύτερη απόπειρά του τον είδαν άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πατρών.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ