2012-09-22 18:39:50
Φωτογραφία για ΚΑΖΙΑΝΗΣ : ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Η Ρόμα δεν λέει να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βασίλη Τοροσίδη και σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη Γιώργο Καζιάνη στο calciomercato, που αναδημοσιεύει το laroma24, θα γίνει συνάντηση τις ημέρες που ο Θρύλος θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τον αγώνα ενάντια στην Άρσεναλ.

Ο Καζιάνης τονίζει πως ο Τοροσίδης ήταν πάρα πολύ κοντά στους Ιταλούς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως στις 3 Οκτωβρίου στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ, θα υπάρξουν εκπρόσωποι από ιταλικές ομάδες και πιθανότατα θα γίνει συζήτηση για το μέλλον του παίκτη», είπε αρχικά ο Καζιάνης, που συνέχισε σχετικά με το τι συνέβη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του καλοκαιριού. «Ναι, ο Βασίλης ήταν πολύ κοντά στη Ρόμα, αλλά δεν ξέρω γιατί ακριβώς δεν έγινε η συμφωνία, αλλά ό,τι και να συνέβη, εμάς δεν μας απασχολεί. Τώρα, το συμβόλαιο του παίκτη λήγει και αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για το αν είναι πιθανή η αποχώρηση τον Ιανουάριο, ο Καζιάνης απάντησε. «Δεν νομίζω. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσω με την ομάδα και θα δούμε».

Τέλος, για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, κατέληξε. «Αυτό είναι προφανές λόγω του συμβολαίου του, αλλά πρώτα, θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι ανώφελο να συζητάμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεκινά με Ρομπέρτ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκινά με Ρομπέρτ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ