2012-09-22 10:35:17
Φωτογραφία για ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...
Στον Ατρόμητο δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Μάρκο Πάντελιτς και είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (ή και νωρίτερα), σύμφωνα με το "sentragoal.gr".

Κατά τη μεταγραφική περίοδο σας είχαμε ενημερώσει για το... τραβηγμένο σενάριο του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, κάτι που, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πλέον δεν φαντάζει και τόσο ανέφικτο.

Οι Περιστεριώτες θα παρακολουθούν τις εξελίξεις (αν θα συνεχίσει να είναι εκτός πλάνων ως τότε και να δει την έξοδο) και θα κάνουν κίνηση για τον Σέρβο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους εκπνέει το καλοκαίρι.

Η αναγκαιότητα για την απόκτηση στράικερ φαίνεται ακόμα και στα εσωτερικά διπλά. Μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δοκίμασε ως επιθετικό με τους βασικούς τον Μπρίτο και πίσω από αυτόν τον Σουμπίνιο, ενώ τους άλλαξε και θέσεις κατά τη διάρκεια του διτέρματος.

Τσέκαρε στη γραμμή κρούσης δύο παίκτες που... έχουν το γκολ, αλλά δεν είναι στράικερ. Οι Κούτσι - Καραμάνος έπαιξαν με τους αναπληρωματικούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ