2012-09-22 09:50:04
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ : ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩ...
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θέλει να πετύχει το πρώτο του γκολ για να ξεμπλοκάρει και να λυθούν τα πόδια του, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε δανεικός στους «κυανέρυθρους» προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και παρότι το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, καθώς και στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ματς με το Λεβαδειακό: «Σίγουρα θα είναι δύσκολος αγώνας γιατί όπως είπατε κι εσείς, έχουν μόλις έναν βαθμό. Πιστεύω πως θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το επικίνδυνο σημείο του Λεβαδειακού: «Σίγουρα, ο Ναπολεόνι είναι ένας καλός παίκτης, πολύ γρήγορος και νομίζω πως πρέπει να τον προσέξουμε λίγο περισσότερο».

Για το αν του λείπει το γκολ και οι πρώτες του εντυπώσεις στον Πανιώνιο: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Τελείως διαφορετικό, τελείως καινούργιο. Ακόμα προσαρμόζομαι και περιμένω πως και πως να μπει το πρώτο μου γκολ για να ξεμπλοκάρω λίγο. Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο άγχος για το πρώτο γκολ, αλλά το περιμένω πως και πως για να λυθούν τα πόδια μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ