2012-09-21 22:19:03
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΥΡΩΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Μετά τις αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού επιστρέφουν στα πρωταθλήματά τους με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr"... Οι παίκτες της Μονπελιέ μαθαίνουν φέτος πως το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου είναι πιο δύσκολο απο το να τον κατακτήσεις. Η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ είναι κάκιστη στις 5 πρώτες αγωνιστικές,΄εχοντας συλλέξει μόλις 4 βαθμούς και καταλαμβάνει την 16η θέση. Με τη Σεντ Ετιέν θέλουν την Παρασκευή να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας προίκα και την πολύ καλή εμφάνιση με την Άρσεναλ για το champions league.

H πρωταθλήτρια Γαλλίας θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τους : Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιάνγκα Εμπίβα, Χίλτον, Μπεντιμό, Εστράδα, Σαί, Μουνιέ, Μπελαντά, Καμπελά, Καμαρά.

Η Σεντ Ετιέν με 4-4-2 και τους Ρουφιέ, Μιωιό, Γκουλάμ, Κλεμάν, Κοάντ, Λεμουάν, Μπρίσον, Άμουνα, Περέν, Γκραντέλ και Αουμπαμεγιάνγκ.


Η Άρσεναλ μετά απο ένα μέτριο ξεκίνημα στην Premier League έχει τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό την έχει φέρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ισόβαθμη με 8 βαθμούς με την αντίπαλό της αυτό το Σαββατοκύριακο, την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε με ικανοποίηση τον Τζακ Γουίλσιρ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς μετά απο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μοναδικό πρόβλημα των «κανονιέρηδων» είναι στη θέση 1, εκεί όπου ο Μανόνε θα κάτσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά απο αυτό με τη Μονπελιέ, αφού ο Σέζνι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την ήττα στη Μαδρίτη απο τη Ρεάλ και να εμφανιστεί με νέα ψυχολογία στο «Etihad Stadium». Ο Σέρχιο Αγουέρο πρόκειται να επιστρέψει μετά απο σχεδόν ένα μήνα απουσίας, την ίδια ώρα που ο Σαμίρ Νασρί και ο Μάικα Ρίτσαρντς θα χάσουν τη μεγάλη μάχη.

Ντέρμπι και στη Μπουντεσλίγκα με τη Σάλκε να φιλοξενεί τη Μπάγερν. Αήττητες και οι δύο αλλά με τη Μπάγερν να είναι στην κορυφή αφού έχει το απόλυτο των νικών. Αντίθετα η αντίπαλος του Ολυμπιακού, έχει μια ισοπαλία, ωστόσο στο γήπεδό της όλα είναι εφικτά.

Ο Χιουμπ Στέφεν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τζόουνς που τραυματίστηκε στο «Καραϊσκάκης» και έτσι ο Αφελάι μαζί με τον Ντράξλερ βλέπουν 11αδα. Ο Χάινκες θα κάνει ροτέισον για να αποφορτίσει τους ποδοσφιαριστές που έχουν πολλά χιλιόμετρα μέχρι τώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Μονπελιέ - Σεντ Ετιέν 21:45

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Σάλκε - Μπάγερν 16:30

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 18:00
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ