2012-09-21 17:15:04
Φωτογραφία για Πέθανε 60χρονος στην Κρήτη γιατί δεν είχε λεφτά να πάρει φάρμακα, αναγνώστρια ενημερώνει
Οι τραγωδίες της οικονομικής κρίσης δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο θύμα της στην Κρήτη ένας 60χρονος από τον Άγιο Νικόλαο που άφησε την τελευταία του πνοή καθώς το τελευταίο διάστημα δεν λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή που του είχαν συστήσει οι γιατροί για την υπέρταση αφού δεν είχε λεφτά για να την πληρώσει.

Το τραγικό αυτό περιστατικό περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη στενός φίλος του που ήξερε καλά το δράμα που περνούσε ο 60χρονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άτυχος άνδρας είχε συνταξιοδοτηθεί ως ελαιοχρωματιστής και δεν είχε γύρω του ανθρώπους να τον στηρίξουν παρά μόνο μια αδελφή-άτομο με ειδικές ανάγκες.

Πριν από καιρό είχε νοσηλευθεί στο ΠΑΓΝΗ για σχεδόν 2 μήνες λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο οι γιατροί του συνέστησαν να λαμβάνει ανελλιπώς τα φάρμακα για την υπέρταση του.

Δυστυχώς όμως ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών κι έπρεπε να πληρώνει γι αυτά με την πενιχρή σύνταξη του να μην επαρκεί.


Παρά το ότι παρακάλεσε φαρμακοποιούς να του τα δώσουν χωρίς χρήματα, και να εισπράξουν το ποσό που αναλογούσε αφότου έληγε η απεργία τους από τον ΕΟΠΥΥ, κάτι τέτοιο δεν έγινε κι έτσι ο 60χρονος σταμάτησε την αγωγή του.

Η κλονισμένη υγεία του όμως δεν του άφησε πολλά περιθώρια επιβίωσης , κι έτσι πριν 2 ημέρες ενώ περπατούσε σε πάρκο απέναντι από το σπίτι του έπεσε νεκρός . Όπως φάνηκε από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε όταν η σωρός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο θάνατος του είχε άμεση σχέση με την υπέρταση που τον ταλαιπωρούσε
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ