2012-09-21 17:08:27
Φωτογραφία για Σκληρή δήλωση της πρώην αντιδημάρχου Πάτρας Λένας Καλεντζώτη
«Τα συμπεράσματα δικά σας»

Στην πορεία αυτής της δημοτικής αρχής αποκαλύφθηκε, η παντελής αδυναμία της ηγετικής ομάδας και των εξωθεσμικών συνεργατών της,  να διοικήσουν την πόλη.

Ως αποτέλεσμα πρόεκυψαν αντικαταστάσεις, διαγραφές, αποχωρήσεις, ανεξαρτητοποιήσεις.

Σήμερα, παρ’ όλο που η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, ένας από τους διαγραφέντες με ελεύθερη βούληση, επέλεξε να ξαναμπεί στο κάδρο της αποτυχίας.

Επειδή σε αυτή την ζωή, έχει σημασία με ποιους συνεργάζεσαι και με ποιους φωτογραφίζεσαι και επειδή κάποιοι σπεύδουν να θριαμβολογήσουν επί ενός υποθετικού ανασχηματισμού της πάλαι ποτέ παράταξης Δημαρά, και διαρρέουν διάφορες γραφικότητες, περί ρηγμάτων στις τάξεις των ανεξάρτητων, θα ήθελα προς αποκατάσταση της αλήθειας, να αποσαφηνίσω τα εξής: Οι σύμβουλοι που σήμερα είναι ανεξάρτητοι, έκαναν αυτοκριτική στην πράξη, για την λανθασμένη επιλογή τους να στηρίξουν τον Γιάννη Δημαρά.


Δεν αποτελούν παράταξη, άρα δεν υπάρχει ρήγμα.

Αποτελούν πολίτες αιρετούς, που δεν αποδέχονται το ρόλο θεατή,στο δράμα της Πάτρας.

Η θέση αυτή είναι αμιγώς πολιτική και σηματοδοτική,

σε ότι αφορά την αξία της ηθικής και πολιτικής σταθερότητας,σε μια χώρα και σε ένα δήμο που καταρρέουν.

Υ.Γ. Για προφανείς λόγους δεν θα επανέλθω επί του θέματος, δηλαδή δεν θα συμμετάσχω σε επικοινωνιακά τρυκ μετατόπισης, -που επιχειρούνται από τους κύκλους

των εξωθεσμικών συνεργατών-, από τα φλέγοντα και οξυμένα προβλήματα της πόλης, και ως εκ τούτου δεν εκχωρώ ούτε άλλοθι ούτε συγχωροχάρτι,στην ανεπάρκεια του «Δημάρχου χωρίς Δεδηλωμένη».
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική και διαρκής δράση τώρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γενική και διαρκής δράση τώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ