2012-09-21 11:58:12
Φωτογραφία για Κάλεσε κατά λάθος 150.000 άτομα στο πάρτι της 16χρονη!
Η αστυνομία του Χάρεν, στη βόρεια Ολλανδία, τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής καθώς το... πάρτι γενεθλίων μιας 16χρονης φαίνεται να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού χιλιάδες καλεσμένοι αναμένεται να κατακλύσουν την κωμόπολη. Η αρχική πρόθεση της κοπέλας ήταν να καλέσει μόνο λίγους φίλους της, αλλά ξέχασε να «κλειδώσει» το event που έφτιαξε στο facebook ως πρόσκληση για το πάρτι με αποτέλεσμα να λάβουν την «προσωπική» πρόσκληση τουλάχιστον 24.000 άτομα, από τα οποία απάντησα ότι θα έρθουν τα 2.400

Εκτός αυτού, πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαφήμισαν εν αγνοία της το πάρτι της,φτιάχνοντας σελίδες και blogs αφιερωμένα σ' αυτό, στα οποία μάλιστα αναφέρουν και τη διεύθυνση του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να έχουν συνολικά απαντήσει ότι θα παρευρεθούν τουλάχιστον 150.000 άτομα (μέχρι τώρα).

Το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, μιας πόλης 18.000 κατοίκων, έλαβε επίσης έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη «εισβολή γλεντζέδων». Για να αποφύγει τα χειρότερα μάλιστα ο δήμος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει το πάρτι γενεθλίων της 16χρονης σε γιορτή για όλη την πόλη!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ