2012-09-21 09:36:04
Φωτογραφία για Διαβάστε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε αναγνώστρια στην Σαλαμίνα
Η ιστορία έχει ως εξης : Ειμαι με το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο της περιοχής του Αμπελακιου που οδηγεί στην περιοχή Σεληνια.

Μπροστά μου δυο μηχανάκια το καθε ενα με εναν αναβάτη. Πισω μου μερικα μετρα μια μοτοσυκλέτα με δυο αναβάτες.

Τα μηχανάκια μπροστά με πολυ αργη ταχύτητα και οι αναβάτες να μιλάνε μεταξύ τους.Τους κορνάρω μετα απο περίπου δυο λεπτά καθως πλησιάζαμε σε μια στροφή αρκετά κλειστή και επικίνδυνη.

Ο ενας γυρναει και με μουτζωνη και ο διπλανος φωναζει κατι που δεν ακουσα.Μετα την στροφή ακολουθεί ανηφόρα οπου στα δεξια μας εχουμε τον γκρεμο της Λιμνιωνας και αριστερα βράχια.

Εχει κολλήσει πισω μου ο μοτοσικλετιστής και οι δυο μπροστινοί έχουν σχεδον κολλήσει μπροστά μου. Δεν μπορώ ουτε να αυξησω ταχύτητα ουτε να μειώσω αλλα ουτε και να αποφύγω!

Κατεβάζω το παράθυρο και τους λεω να κανουν στην ακρη γιατι θα πέσουμε ολοι μαζι ή στα βράχια ή στον γκρεμό
. Οι μπροστινοί μου έρχονται στα πλαγιά του αυτοκινήτου βρίζοντας πανάγιες και χρηστούς και μολις αυξησα ταχύτητα να φυγω ο μοτοσικλετιστής ο οποιος εχει ερθει κ εκεινος απο την μερια μου και εριχνε κλωτσιές στο αυτοκίνητο ηρθε στο υψος του παραθύρου μου κλώτσησε τον καθρευτη με αποτελεσμα να τον σπασει και μετα ολοι μαζι ανεπτυξαν ταχυτητα και εφυγαν. Σοκαρισμενη απο το περιεργο περιστατικο τους ακολουθω ωσπου το ενα μηχανακι σταματαει ,σταματαω και εγω και ο αναβατης που ηταν δεν ηταν δεκαοχτω ετων αρχισε να ουρλιαζει και να χτυπιεται πως ηθελα να τον πεταξω στα βραχια για να σκοτωθει! Οταν του ειπα πως εκεινοι μου επιτέθηκαν ανευ λογου προφανώς και οτι θα καλεσω την αστυνομια αποχώρησε με μανιακή ταχυτητα.

Αμεσως πήγα στην τροχαία του νησιού οπου μου ειπαν το απίστευτο! Ηξεραν ποιος ηταν ο μοτοσικλετιστής (το κατάλαβαν απο την περιγραφή) αλλα δεν μπορούσα να κάνω

κατι διοτι δεν ειχε πινακίδα και ετσι δεν μπορούσα να αναφέρω καποιο νούμερο! Ο μοτοσικλετιστής αλβανικής καταγωγής και κάτοικος Συνοικισμού σαλαμινος όπως με πληροφόρησε ο αστυνομικός

εχει επιτεθεί πολλές φορες σε αυτοκίνητα και μηχανάκια με τον ιδιο τροπο ή πετώντας πέτρες ,εχει συλληφθεί κάποιες απο αυτες αλλα δεν υπήρξε κάποιο δικαστήριο ποτέ!

Μας προτινε την συγκλονιστική λυση...να παω στο σχολειό του (μου ειπε ποιο είναι) να το πω στον διευθυντή ,να τους καλέσει για να τους κανει παρατηρήσει και να μας δώσει

εκείνος τα ονοματεπώνυμα τους και μετα με την θέληση των ίδιων των παιδιών να παμε μαζι στο τμημα για να κανω μήνυση!!!!

Και ναι..ειμαι σίγουρη πως τα παιδιά θα ερθουν τρέχοντας... Αν ειναι δυνατόν δλδ..Δεν ειναι η ζημια μονο αλλα πιο πολυ το οτι κινδύνευσα κυριολεκτικά να

σκοτωθώ!!! Πραγματικά στην Σαλαμίνα η κατάσταση ειναι πολυ ανυπόφοροι και επικίνδυνη με τα ατομα αλβανικής καταγωγής. Προς θεου , ρατσίστρια δεν ειμαι ,ολοι άνθρωποι είμαστε

αλλα μας εχουν ρημάξει και μετα το σημερινό εχω πραγματικά αγανακτήσει... τι να πω.. "Συγχαρητήρια" στην Ελληνική αστυνομία που αφήνουν ατομα επικίνδυνα να αλωνίζουν!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ