2012-09-21 09:30:06
Φωτογραφία για Οι αλλαγές του Ζαρντίμ
Αλλαγές ετοιμάζει ο Ζαρντίμ ενόψει Πανθρακικού ώστε να επιστρέψει η ομάδα πιο φρέσκια και με επιτυχή αποτελέσματα στις εγχώριες διοργανώσεις. Επιστρέφουν «Φέτφα», Φέισα και Παπάζογλου.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν κατά μέρος την άσχημη πρεμιέρα κόντρα στην Σάλκε, και λόγω της ήττας αλλά κυρίως λόγο της εμφάνισης. Έτσι ο Ζαρντίμ ετοιμάζει αλλαγές και μία από αυτές ακούει στο όνομα Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Μασάντο δεν φαίνεται να μπορεί να αντικαταστήσει το κενό του Μιραλάς στο αριστερό φτερό, ενώ ο Πορτογάλος άσος δείχνει να αρέσκεται πιο πολύ σε μία θέση πίσω από τους επιθετικούς. Επομένως, ο τεχνικός των Πειραιωτών δείχνει αποφασισμένος να τοποθετήσει στην αριστερή πτέρυγα τον «Φέτφα», ενώ θέλει να ξεκουράσει και έναν εκ των Μανιάτη Μοντέστο για να βάλει στην θέση του τον Φέισα. Πιθανότερος να μείνει εκτός αρχικού σχήματος με τον Πανθρακικό είναι ο Κορσικανός, όπως έδειξαν οι προπονήσεις.

Επιπλέον, ο Βασίλης Τοροσίδης δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, και θεωρείται εξίσου πιθανό να αντικατασταθεί και ο 27χρονος μπακ-χαφ.

 

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ