2012-09-20 20:42:16
Φωτογραφία για Μεγάλη Βρετανία: Ιδιωτική εταιρεία αναλαμβάνει τον εντοπισμό μεταναστών
ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Η ιδιωτική εταιρεία Capita θα αναλάβει να εντοπίσει τους μετανάστες των οποίων η άδεια παραμονής έχει λήξει και δεν έχουν εγκαταλείψει τη χώρα εντός των 28 ημερών όπως προβλέπει ο νόμος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Daily Telegraph” Το τετραετές συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και της Υπηρεσίας Συνόρων της Μεγάλης Βρετανία αναφέρει ρητώς πως η πληρωμή των «κυνηγών κεφαλών» θα είναι ανάλογη με τον αριθμό των μεταναστών που καταφέρνουν να εντοπίσουν, ενώ αν τελικώς εντοπίσουν το σύνολο των μεταναστών που περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα των αρχών, το ποσό που αναμένεται να κερδίσει η Capita ανέρχεται στις 40 εκατομμύρια στερλίνες.

Στόχος της συγκεκριμένης εταιρείας θα αποτελέσει μια συγκεκριμένη κατηγορία μεταναστών γνωστή ως Migrant Refusal Pool. Πρόκειται για εργαζόμενους και φοιτητές των οποίων η σχετική βίζα έληξε και οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν στη χώρα.

Ο εντοπισμός των συγκεκριμένων μεταναστών θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθώς δεν θα επιτραπεί στην εταιρεία η φυσική επαφή με τους μετανάστες. Στη συνέχεια θα τους παρέχει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους. Σε περίπτωση που οι τελευταίοι αρνηθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα η Capita θα ενημερώνει την Υπηρεσία Συνόρων της Μεγάλης Βρετανίας.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ