2012-09-20 20:19:31
Φωτογραφία για ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ!
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στηρίζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Πορτογάλος άκουσε το… καμπανάκι, ετοιμάζει αλλαγές και περιμένει βελτίωση! 

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν μια διαφορετική εικόνα, ελκυστικά διαστήματα, πάθος στο γήπεδο, αλλά και παίκτες που να ξέρουν τις θέσεις τους! 

Η ερυθρόλευκη διοίκηση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά τα… τεστ δεν θα είναι πολλά! Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό θέλουν να δουν αλλαγές, για τον Ζαρντίμ το… καμπανάκι της εμφάνισης ήταν δυνατό και πρωταρχικός του στόχος είναι να γυρίσει το κλίμα άμεσα, αρχής γενομένης από τις δυο αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Ατρόμητο! 

Πειράματα στο κέντρο της άμυνας έγιναν πολλά, κόντρα στη Σάλκε το ανασταλτικό κομμάτι δεν λειτούργησε και ο Ζαρντίμ είναι αποφασισμένος να προχωρά σε σχήμα χωρίς συχνές αλλαγές. 

«Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα, κάνουμε το εύκολο λάθος, χάνουμε φάσεις και αυτό μπορεί να το πληρώσουμε» τόνισε στους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση. 


Έτσι, λοιπόν η τετράδα της άμυνας… στρώνει με Κοντρέρας, Τοροσίδη, Χολέμπας και έναν εκ των Σιόβα- Μανωλά, με τον πρώην αμυντικό του Πανιωνίου να έχει το προβάδισμα. 

«Συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι και οι μέσοι, έγιναν πολλές φάσεις από το κέντρο. Σίγουρα είχαμε καλές στιγμές και ‘μεις κόντρα στη Σάλκε, αυτό είναι θετικό. Ωστόσο, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς και να κερδίσουμε την Κυριακή» τόνισε ο Πορτογάλος, ο οποίος σκέφτεται διάφορα σχήματα, όπως να βάλει σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Μασάντο, ο οποίος δεν πείθει στα αριστερά! 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να "δει" 11άδα ο Φετφατζίδης, ενώ μια σκέψη είναι να πάει και ο Τζιμπούρ σε έναν περιφερειακό ρόλο, μιας και ο Μήτρογλου δεν πρέπει να… χάνεται στον πάγκο! 

 Όσο για το αμυντικό χαφ, ο Ντιακιτέ ανεβάζει ρυθμό, ο ίδιος θέλει να μπει στις υποχρεώσεις και είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του σύντομα στην ενδεκάδα. 

 Δυο καλές εμφανίσεις με Πανθρακικό, Ατρόμητο, αλλά και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ μπορούν να γυρίσουν το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί τότε η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη για τον Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ