2012-09-20 20:16:03
Φωτογραφία για Βόλος: Μαθητές παίζουν σε αυλή, όπου κλαδιά δέντρων κρέμονται πάνω σε σύρματα της ΔΕΗ!
Ένας πονοκέφαλος τυραννά εδώ και 20 μέρες, γονείς και δασκάλους του 8ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου κλαδιά δέντρων που βρίσκονται μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, έχουν πέσει πάνω σε σύρματα της ΔΕΗ, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των μικρών μαθητών, σε περίπτωση βροχής ή δυνατού αέρα.

Οι γονείς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Γιάννης Σταυρόπουλος, εδώ και 20 ημέρες, επικοινωνούν σχεδόν καθημερινά με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, ζητώντας της να παρέμβει άμεσα, η Υπηρεσία όμως αν και απαντά πως θα επιληφθεί του θέματος, από την πρώτη κιόλας ημέρα της επικοινωνίας των γονέων μαζί της, 20 ημέρες μετά και ενώ οι οχλήσεις είναι συχνές, δεν έχει φτάσει στο σημείο ούτε καν για να καταγράψει και να εκτιμήσει το πρόβλημα, πόσο μάλλον για να το επιλύσει.

Στο σημείο έφτασε ωστόσο όχημα της ΔΕΗ, το οποίο απομάκρυνε ένα μέρος των κλαδιών, ωστόσο έδειξε ως αρμόδια Υπηρεσία την Υπηρεσία Πρασίνου.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε σχετικά στην κάμερα του e-Volos.gr, o πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ιωνίας Βόλου, Γ. Σταυρόπουλος
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ