2012-09-20 09:04:49
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπενθύμισε στους παίκτες του Ολυμπιακού πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. 

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων βρέθηκε στο Ρέντη και τα είπε στους παίκτες της ομάδας για την εμφάνιση απέναντι στη Σάλκε, τονίζοντας πως δεν αλλάζει ο αρχικός πρώτος στόχος που είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Εξαγριώσατε τον κόσμο με αυτή την εμφάνιση που κάνατε κόντρα στη Σάλκε. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρετε τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Αφήστε τώρα το Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάτε πως πρώτος μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα κι αυτό δεν αλλάζει». 

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού στάθηκε και στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε την αισιοδοξία του για την επόμενη αναμέτρηση με την Αρσεναλ στο «Εμιρέιτς»: «Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στενοχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά όλα ανατρέπονται. Μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπως πέρυσι. Με νίκες στα δύο επόμενα ματς θα έχουμε άλλη ψυχολογία και θα πάμε στο Λονδίνο για να πάρουμε το διπλό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όμως μέχρι τότε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στο πρωτάθλημα. Μην την πατήσουμε από τον Πανθρακικό. Για μένα αυτό είναι το δύσκολο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ