2012-09-19 18:53:30
Φωτογραφία για Η εκδίκηση της Μόνικα Λεβίνσκι σε βιβλίο 14 χρόνια μετά!
Δεκατέσσερα χρόνια μετά το ερωτικό σκάνδαλο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον, και η Μόνικα Λεβίνσι, αποφάσισε να πάρει τη δική της εκδίκηση με την δημοσίευση ενός βιβλίου στο οποίο θα τα πει «όλα» για την σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη σήμερα Μόνικα, πιστεύει ότι ο Μπιλ Κλίντον, την γλίτωσε «φτηνά», έπειτα από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του και θέλει τώρα να τον εκδικηθεί δημοσιεύοντας όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τον έρωτά τους αλλά και τα ερωτικά γράμματα που ο κύριος Κλίντον της είχε στείλει.

Η επιθυμία του πρώην προέδρου τον ΗΠΑ να κάνει τρίο και όργια μαζί της και οι εκμυστηρεύσεις του για την «ανύπαρκτη» σεξουαλική ζωή που είχε με την σύζυγό του, Χίλαρι , είναι μόνο λίγα από τα «καυτά» θέματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, θίγει η Μόνικα στο βιβλίο της.

Για την ώρα η Μόνικα Λεβίνσκι αναζητά τον κατάλληλο εκδότη, αν και σύμφωνα με την ίδια, οι προσφορές είναι πολλές και μεγάλες. Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι η εν λόγω κίνηση της κ. Λεβίνσκι ίσως επισκιάσει τον γάμο των Κλίντον αλλά και την επανεκλογή της Χίλαρι το 2016.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Donald Trump εναντίον Kate Middleton
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Donald Trump εναντίον Kate Middleton
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ