2012-09-19 18:24:22
Φωτογραφία για Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ
Απούσης της Μαρίας Γκοντσάρεβα που άλλωστε δεν είναι και μέλος της διοίκησης, έγινε η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα την ομάδα. Το paokrevolution σας τις παρουσιάζει αναλυτικά:

Θέμα ασφαλείας: Αρχίζουν άμεσα οι εργασίες έτσι ώστε μπροστά από τα δυο πέταλα να τοποθετηθεί δίχτυ ύψους 12 μέτρων συνολικά για να μην μπορεί κανείς να εκτοξεύει αντικείμενα. Αποφασίστηκε πώς είναι αναγκαίο να γίνει αυτό αφού αυτό συμβαίνει σε πολλά γήπεδα. Ένα απ' αυτό στην Ελλάδα είναι και το Γ. Καραϊσκάκης. Θα γίνουν προσπάθειες έτσι ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι το ματς με τον Άρη.

Συμφωνία με Umbro: Η Umbro θα ντύσει για ένα χρόνο τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια ο Δικέφαλος θα μπορεί αν θέλει να ανανέωσει το συμβόλαιο του με την συγκεκριμένη εταιρεία. Η νέα σύμβαση έχει καλύτερους όρους για τον ΠΑΟΚ απ' αυτούς που είχε πετύχει ο Σαράτσης. Θα γίνουν προσπάθειες η μπουτίκ να είναι ανοικτή στο ματς με τον Άρη.


Επιτροπή Αξιολόγησης: Επιθυμία του Σαββίδη είναι να αξιολογηθεί όλο το προσωπικό της ΠΑΕ. Αποφασίστηκε τις επόμενες μέρες να υπάρχει εξέλιξη με το να δημιουργηθεί επιτροπή αξιολόγησης του προσωπικού.

Θέμα τιμωρίας: Η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση και δεν θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο. Θα αναλάβει δηλαδή τις ευθύνες της για τα επεισόδια και παράλληλα θα ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ για όλα όσα αποφάσισε να κάνει σε θέματα ασφαλείας του γηπέδου.

Έργα και στην Νέα Μεσήμβρια: Ο χλοοτάπητας στο κυρίως γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε κακό χάλι και ο Δώνης ζήτησε την αντικατάσταση του. Αποφασίστηκε αυτό να συμβεί και αναζητείται εταιρεία με την καλύτερη προσφορά.

Γενική συνέλευση: Η γενική συνέλευση θα γίνει στις 15 Οκτώβρη με θέμα την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σαββίδης είναι υποχρεωμένος να βάλει εκ νέου χρήματα. Απλά επειδή η διοίκηση παραμένει διορισμένη από το Πρωτοδικείο και δεν είναι αιρετή, πρέπει να κάνει γενικές συνελεύσεις για αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της.

Τέλος η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας. Πέρα από τη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις βελτιωτικές εργασίες στην Τούμπα (θέματα ασφαλείας) και Ν. Μεσήμβρια, ενώ ενημερώθηκαν επίσης για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στο θέμα των επεισοδίων του αγώνα εναντίον της Ραπίντ και για την έφεση που κατατέθηκε, όπως και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις 30/9 στο Control Panel της UEFA".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ