2012-09-19 13:12:03
Φωτογραφία για Τρελή γκάφα υποψήφιου προέδρου Αμερικής: Διαγράφει τον μισό πληθυσμό λέγοντας ότι δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν! [video]
Κρυφή κάμερα απαθανάτισε τον Μιτ Ρόμνεϊ, υποψήφιο Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, να μιλάει με άκρως ειρωνικά σχόλια για τους ψηφοφόρους των Δημοκρατικών παρατάξεων.

Ο Αμερικανός υποψήφιος πρόεδρος διαγράφη ευθαρσώς το μισό πληθυσμό και συγκεκριμένα το 47%, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι πιστεύουν.

"Υπάρχει το 47% που είναι μαζί του, (εννοεί τον Ομπάμα) οι οποίοι εξαρτώνται από την κυβέρνηση, που πιστεύουν ότι είναι θύματα, που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φροντίζει γι 'αυτούς. Η δουλειά μου είναι να μην ανησυχείτε για αυτούς τους ανθρώπους. Ποτέ δεν θα με πείσουν, θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τη ζωή τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πείσετε το 5% με 10% στο κέντρο που είναι ανεξάρτητοι », είπε επίσης ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία σε ένα ακροατήριο που αποτελείτο από χορηγούς της εκστρατείας του.

Μάλλον ο Ρόμνεϊ έχει καταλάβει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Ομπάμα και θέλησε να τραβήξει την προσοχή με τα επικριτικά σχόλια προς τους ψηφοφόρους.
whos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ