2012-09-19 04:56:11
Φωτογραφία για Μια συνέντευξη που θα θυμάται για καιρό το Fox News [video]
Πρέπει να ήταν μια από τις πιο άβολες στιγμές της παρουσιάστριας του (ρεπουμπλικανικό και άκρως συντηρητικού) Fox News.

Εκεί που τα είχε όλα κανονίσει να πάρει συνέντευξη από έναν άνεργο, πρώην ψηφοφόρο του Ομπάμα και εσχάτως «αλλαξοπιστίσαντα» για χάρη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών Ρόμνεϊ (στο πρόσωπο του οποίου θα μπορούσαν να ταυτιστούν πολλοί νέοι Αμερικανοί, ο συνεντευξιαζόμενος απεδείχθη σχεδόν... φαρσέρ.

Όταν ο Max Rice ρωτήθηκε γιατί υπήρξε τόσο θερμός υποστηρικτής του Ομπάμα, εκείνος απάντησε ότι τον είχε συναντήσει στην τρίτη δημοτικού, ενώ στην ερώτηση της παρουσιάστριας γιατί αποφάσισε να υποστηρίξει τον Ρόμνεϊ, η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αστεία ιστορία. Έχασα ένα στοίχημα σε ένα παιχνίδι μπάσκετ» Όταν η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε ότι η συνέντευξη μάλλον δεν θα κυλούσε όπως είχαν κατά νου στο κανάλι, έκλεισε άρον-άρον τη συνέντευξη.


Σε άλλη συνέντευξή του μετά το περιστατικό, ο Max Rice δήλωσε πως το κανάλι, μέσω τηλεφώνου, έψαχνε απεγνωσμένα για έναν απογοητευμένο δημοκρατικό και, όταν ο σπουδαστής κινηματογράφου στο Columbia College, του Σικάγου το έμαθε μέσω γνωστών δήλωσε αμέσως συμμετοχή μέσω email.

Η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας είναι ότι ο 20χρονος Max στις προηγούμενες εκλογές δεν είχε καν δικαίωμα ψήφου: «Γι' αυτό άλλωστε είπα 'υποστηρικτής' και όχι 'ψηφοφόρος' στη συνέντευξη», δήλωσε ο αμετανόητος φαν του Ομπάμα.

Μια ιστορία που ίσως μάθει στο Fox την επόμενη φορά να «κατασκευάζει» καλύτερα τις ειδήσεις του. Ίσως πάλι όχι.
kamarinia
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ