2012-09-19 00:50:43
Φωτογραφία για Εύξεινος λέσχη Ποντίων και μικρασιατικών ν. Τρικάλων εορτασμός μνήμης Αγίου Φωκά
Από το Γραφείο Τύπου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά εκ Σινώπης του Πόντου κι επισκόπου αυτής, τιμούν ο Πρόεδρος και... τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κλεινού με θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2012.

Στις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Ακολούθως θα λάβει χώρα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου.

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων θα παραστεί με άγημα και θα συνοδέψει την εικόνα και το Τίμιο Λείψανο κατά την Λιτάνευση αυτών, αποτίνοντας το δικό της φόρο τιμής στον Άγιο Φωκά.

Στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου έναρξη του Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ' Αρτοκλασίας και θα διαβαστεί το Ύψωμα του Αγίου Φωκά.

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος                                   Η Γραμματέας

Σαββίδου Λένα                              Παπαδοπούλου Νόπη

Ενημέρωση:

Στην Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα και η επίσημη συνάντηση για την έναρξη αυτών θα γίνει τη Δευτέρα 24 του Σεπτέμβρη στις 8.00 μμ στο Δημοτικό Πολιτιστικό κέντρο της οδού Γαριβάλδη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ