2012-09-18 15:28:05
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΙΤ
Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι το νέο μέλος του Ολυμπιακού και ευελπιστεί και αυτός να κατακτήσει τίτλους, αναφέροντας στη Media Day: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, που είναι πρωταθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι όμως και μεγάλη ευθύνη, να δείξουμε πως παραμένει στο ίδιο επίπεδο και ότι μπορεί να κατακτήσει τρόπαια. Είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός. Καλή ομάδα η Μπιλμπάο, αλλά ο Ολυμπιακός ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ και δεν θα μπορούσα να πω όχι. Πέρασα καλά στην Ισπανία δυο χρόνια, αλλά η ξενιτιά είναι ξενιτιά και υπήρχαν πολλοί παράγοντες που μέτρησαν στην απόφασή μου να έρθω στον Ολυμπιακό».

Για το ότι έχει να συναγωνιστεί τους Ντόρσεϊ και Χάινς: «Είναι καλό για την ομάδα να έχει λύσεις. Ο προπονητής μπορεί να αλλάξει σχήματα. Στη θέση 5 είμαστε τρία παιδιά με ψηλό επίπεδο. Μέσα στη χρονιά θα βοηθήσει ο κανένας όπως πρέπει την ομάδα».

Για το ότι και στον Ολυμπιακό θα φορά το νούμερο 11: «Το ίδιο νούμερο φοράω από μικρός και είναι γούρικο για μένα. Αφού ήταν διαθέσιμο στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσω να το φοράω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ