2012-09-18 13:24:02
Φωτογραφία για Εκδήλωση για μονογονείς στην ΠΥΞΙΔΑ του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Με μια ανοιχτή εκδήλωση που απευθύνεται στους μονογονείς ανοίγει το πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεών της η Σχολή Γονέων του Κέντρου Πρόληψης «Πυξίδα».

Πρόκειται για τη διοργάνωση της πρώτης ανοιχτής συζήτησης με θέμα «Η μονογονεϊκή οικογένεια: μια νέα μορφή οικογένειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της «Πυξίδας» (6.30-8.30 μ.μ.). Η εκδήλωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όσους έχουν αναλάβει το ρόλο του αρχηγού μονογονεϊκής οικογένειας μέσα από τη συνθήκη της διάστασης ή του διαζυγίου, της χηρείας ή ως άγαμοι γονείς. Απευθύνεται, επίσης, σε οποιονδήποτε γονέα ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί για τα θέματα αυτά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ειδικά επιστημονικά στελέχη της «Πυξίδας» θα παρουσιάσουν τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα ως προς την πορεία και τις μορφές του θεσμού της οικογένειας, τις εναλλαγές των ρόλων, καθώς και τα ποικίλα ζητήματα που ανακύπτουν σχετικά με τη φροντίδα και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση.

Να σημειωθεί ότι στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα» από τον προσεχή Οκτώβριο θα λειτουργήσει ομάδα συμβουλευτικής για μονογονείς, με τακτικές δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ