2012-09-18 13:18:59
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ...
Ο Βασίλης Τοροσίδης ενδέχεται να απασχολήσει εκ νέου τη Ρόμα, στην προσπάθεια των «τζαλορόσι» να ενισχύσουν τα άκρα της άμυνάς τους, όπως έγινε γνωστό από κύκλους στην Ιταλία, οι οποίοι αναφέρουν πως ο Ζντένεκ Ζέμαν είναι απογοητευμένος από την απόδοση του Ιβάν Πίρις, που μέχρι τώρα καλύπτει τις πτέρυγες της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Ο διαφαινόμενος θρίαμβος επί της Μπολόνια, μετατράπηκε σε... εφιάλτη για τη Ρόμα, που «κατόρθωσε» να χάσει τη διαφορά των δύο γκολ που είχε πάρει από το 16ο λεπτό και να ηττηθεί, τελικά, με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική.

«Κατηγορούμενος» βρέθηκε αμέσως ένας ποδοσφαιριστής, που με τα λάθη του και την κακή εμφάνισή του, έδωσε το δικαίωμα στον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και την ομάδα του, πρώτα να ισοφαρίσουν και μετά την αντικατάστασή του, να «γυρίσουν» το παιχνίδι. Αυτός ήταν ο Ιβάν Πίρις.

Ο Παραγουανός αμυντικός αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά η απόδοσή του απογοήτευσε τον προπονητή του Ζντένεκ Ζέμαν και από το περιβάλλον του τεχνικού της Ρόμα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, γίνεται σαφές πως ο Ζέμαν δεν είναι διατεθειμένος να δώσει άλλες ευκαιρίες στον Πίρις, αφού έπαψε να πιστεύει πως μπορεί να βελτιωθεί.


Αυτό αναγκάζει τη διοίκηση των «τζαλορόσι» να αναζητήσει ένα ικανό παίκτη, που θα μπορούσε να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ και πρώτος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Γερμανός Σεμπάστιαν Γιουνγκ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, να αποτελεί εναλλακτική λύση.

Η κίνηση για την απόκτηση ενός από τους δύο θα γίνει πολύ πριν τον Ιανουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρώμη που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", καθώς ο Ζέμαν θέλει να προγραμματίσει από νωρίς το σχεδιασμό της ομάδας που θα παρουσιάσει στο δεύτερο γύρο του Καμπιονάτο.

Μάλιστα ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος, του «calciomercato.com», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στη Ρόμα ο Πίρις δεν πείθει: Τα μάτια στον Τοροσίδη», για να προσθέσει:

«Ο Πίρις έκανε λάθος στο δεύτερο γκολ. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Ρόμα ενδέχεται να επιστρέψει για τον Βασίλη Τοροσίδη του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2015».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ