2012-09-18 00:22:28
Φωτογραφία για ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ...
Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Τρίτη (21:45, NS1) τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ξεκάθαρο στόχο για τους ερυθρόλευκους να είναι η νίκη απέναντι στη Σάλκε. Ο προπονητής του Θρύλου, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μίλησε στους παίκτες του πριν από τη σημερινή προπόνηση και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για το αυριανό ματς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

«Όλοι ξέρετε πόσο σημαντικό αλλά και πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τη Σάλκε. Είναι το πρώτο ματς του ομίλου και θα είναι ότι καλύτερο για μας να ξεκινήσουμε με νίκη. Η αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα κι εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλω πολύ μεγάλη προσοχή σε ότι αφορά τις γραμμές μας που πρέπει να είναι κοντά για να μη βρει “διαδρόμους” η Σάλκε αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στις “στημένες” φάσεις. Να έχουμε καλές τοποθετήσεις και να βγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Είναι ματς Τσάμπιονς Λιγκ και τα λάθη δε διορθώνονται εύκολα”.


Προπόνηση στις “στημένες” φάσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Ρέντη, αλλά έχουν “ραντεβού” και αύριο (δέκα και μισή) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους παίκτες του ότι θα κάνουν προπόνηση στις “στημένες” φάσεις, δείγμα και αυτό της σημασίας που δίνει στο συγκεκριμένο θέμα ο Ζαρντίμ.

Προβάδισμα Μανωλά

Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο αυριανό παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό ο προπονητής των ερυθρόλευκων να κάνει την έκπληξη στο κέντρο της άμυνας.

Ίσως είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Πορτογάλου η χρησιμοποίηση του Μανωλά με τους βασικούς στο δίτερμα της σημερινής προπόνησης. Ο Ζαρντίμ έβαλε τον Μανωλά δίπλα στον Κοντρέρας, αφήνοντας τον Σιόβα με τους αναπληρωματικούς.

Το πιο πιθανό “σενάριο” αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ζαρντίμ είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Κάρολ, δεξιά ο Τοροσίδης, στόπερ οι Κοντρέρας, Μανωλάς και αριστερά ο Χολέμπας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μανιάτης με τον Μοντέστο και μπροστά τους ο Ιμπαγάσα.

Δεξιά στην επιθετική τριάδα θ' αγωνιστεί ο Μασάντο, αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Κανείς όμως δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει και έκπληξη με τον Φουστέρ, αλλά όχι να πάρει ο Ισπανός τη θέση του Αλγερινού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ