2012-09-18 00:19:38
Φωτογραφία για Ποιά ''Στρατιά''... ζήτησαν οι Αμερικανοί απο τους Τούρκους;
O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ στρατηγός Martin Dempsey (R) και ο Τούρκος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Νετζντέτ Özel (L) ...Στο Γενικό Επιτελείο ...!

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ στρατηγός Martin Dempsey περιγράφει τα τουρκικά και αμερικάνικα συμφέροντα στη Συρία ως ταυτόσημα. Ο Αρχηγός των ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ είχε ξεχωριστές συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Necdet Özel, και τον υπουργός Άμυνας και İsmet Γιλμάζ και αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών στην Άγκυρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ο Στρατηγός των ΗΠΑ ζήτησε να μεταφερθεί η Στρατιά του Αιγαίου στα σύνορα της Συρίας για παν ενδεχόμενο ....Σ.Σ Είναι η μόνη ετοιμοπόλεμη Στρατιά που έχει η Τουρκία γιατί τα υπόλοιπα τμήματα είναι στο βάθος της Ανατολής και τσακισμένα από τον πόλεμο των Κούρδων ...


"Είμαι εδώ για να μάθω, αλλά είμαι επίσης εδώ για να μοιραστούμε ό, τι σκεφτόμαστε για την κατάσταση στη Συρία σε περιφερειακό επίπεδο. Η Τουρκία και οι κάτοικοι της είναι αντιμέτωποι με μια άμεση απειλή προς τα νότια σύνορα τους. Ως σύμμαχοι - διμερώς, αλλά και στο ΝΑΤΟ -. είμαστε εναρμονισμένο με αυτό ", είπε ο Στρατηγός Dempsey και επαναλαμβάνει ότι η Τουρκία είναι βασικός σύμμαχος και εταίρος των ΗΠΑ, . Μια σύντομη δήλωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TSK), μετά τη συνάντηση για «περιφερειακά>> ζητήματα ασφάλειας τις σχέσεις των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ αλλά και τη συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και την ανταλλαγή πληροφοριών, «συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση μεταξύ των δύο Αρχηγών ! Για την Στρατιά ούτε μόκο στα ΜΜΕ !

trikalagr.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ