2012-09-17 20:30:48
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΝΙΟ : ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ
Το θέμα που κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι, όπως ήταν φυσικό, ήταν η κατάσταση της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τις δύο ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως πήρε πάνω του το βάρος της ευθύνης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του είναι καλές.

«Άυριο θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να κερδίσω ένα δύσκολο ματς. Στις ομάδες μου, όταν νικάμε, το κέρδος πάει σε όλους. Όταν χάνουμε, υπεύθυνος είμαι εγώ. Οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζομαι, με αγαπάνε. Η οικογένειά μου, η ομάδα μου, το επιτελείο μου, οι φίλοι μου. Η Μάντσεστερ Σίτι αγόρασε καλούς παίκτες και ο Μαντσίνι έχει κάνει καλή δουλειά. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι στους υποψήφιους για την κατάκτηση του τίτλου. Το champions league έχει το ίδιο κίνητρο για μένα όπως και το πρωτάθλημα. Είμαι ο μοναδικός που φταίει για τη σημερινή κατάσταση της Ρεάλ.Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ιστορία. Αν κερδίζει τίτλους είναι ιστορία, το ποδόσφαιρο είναι σήμερα και άυριο και αυτό ήταν.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ