2012-09-17 16:59:21
Φωτογραφία για ΧΑΜΙΛΤΟΝ : ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
Συγκεντρωμένος στον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον, επισημαίνοντας πως δεν παρασύρεται από τις φήμες που τον θέλουν να αλλάζει… στέγη από την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο Βρετανός πιλότος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", τόνισε πως μετά από τρία χρόνια η McLaren είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Δεν έχω χρονοδιάγραμμα, ούτε κάποιο χρονικό περιθώριο για να αποφασίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο. Φυσικά και υπάρχουν υποθέσεις που πρέπει να διευθετηθούν, ωστόσο έχω ανθρώπους που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Λέγονται και γράφονται πολλά, το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι ότι είμαι 100% αφοσιωμένος στον στόχο μου. Βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα από όταν ήμουν 13 ετών και από το 2009 δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τον τίτλο και επιτέλους τα έχουμε καταφέρει. Συνεπώς, το πιο σημαντικό είναι να μην παρασύρομαι από όλα αυτά που συμβαίνουν», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 37 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ