2012-09-17 16:58:32
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με αντίπαλο τη Σάλκε, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, συνόδευε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος απάντησε και αυτός σε μια σειρά ερωτήσεων.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων μίλησε:

Για τα συν και τα πλην της Σάλκε "Η Σάλκε έχει πλεονεκτήματα αμυντικά και επιθετικά. Έχει καλούς παίκτες και αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς".

Για τη διαφορά της Σάλκε με τη Ντόρτμουντ...

"Η διαφορά έχει να κάνει με την εμπειρία. Η Μπορούσια ήταν πιο νεανική. Η Σάλκε έχει νέους σε ηλικία παίκτες αλλά στηρίζεται σε πιο έμπειρους παίκτες".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και τις αλλαγές στην άμυνα...

"Πέρυσι σαφώς ήταν πιο έμπειρη η άμυνά μας με τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ. Φέτος έχουμε νέους και καλούς παίκτες που τους λείπει η εμπειρία. Περιμένω να τους καθοδηγήσει ο Τοροσίδης".


Για τις πιθανότητες να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη...

"Η διαφορά με πέρυσι ήταν πως ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την Μαρσέιγ. Φέτος ξεκινήσαμε κανονικά το πρωτάθλημα. Δεν είναι τελικός. Είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, ειδικά εάν δεν αφήσουμε την Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της".

Για τους παίκτες που έφυγαν...

"Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχασε και σε εμπειρία και σε ονόματα. Πιστεύω όμως πως η φετινή ομάδα είναι πολύ καλή και καλά προετοιμασμένη".

Για τους στόχους των ερυθρόλευκων...

"Πολύ απλά στόχος κάθε παίκτη πρέπει να είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τον ίδιο...

"Εγώ απλά παίζω το ποδόσφαιρό μου για μένα".

Για το ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται...

"Και οι δύο θέσεις (μπακ και χαφ) είναι καλές για μένα. Παίζω πιο ευχάριστα στην άμυνα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ