2012-09-17 00:48:38
Φωτογραφία για Δυστυχώς για κάποιους κέρδισε και το χειρότερο; Δεν μάσησε ο Δώνης!
 

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ήρεμα πλέον λέω να καταθέσω την άποψη μου όχι τόσο για το παιχνίδι όσο για τις σημαντικές δηλώσεις που έκανε ο Δώνης μετά το τέλος του αγώνα. Δηλώσεις που στέλνουν μήνυμα στους «προπονητές» που απαξιώνουν συνεχώς αυτούς που φορούν την φανέλα της ομάδας επειδή απλά δεν τους γουστάρουν. Για παράδειγμα διάβασα από «έγκριτο» συνάδελφο που κάλυπτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση:  Ο φερόμενος ως ποδοσφαιριστής, Μπονγκάνι Κουμάλο, έκανε τάκλιν σε λάθος χρόνο και ανέτρεψε τον Ναβάρο. Καθαρή παράβαση...» Έχω την αίσθηση ότι μπορεί και να πανηγύρισε σε εκείνη τη φάση γιατί πολύ απλά υπάρχει μια σπέκουλα εναντίον του Νοτιοαφρικανού εδώ και μέρες. Άλλωστε αμφισβήτησαν και το ότι τα πήγε καλά στο ματς της Νοτίου Αφρικής με την Βραζιλία Φυσικά πρέπει να σημειώσω κάτι: τιμώ τη δουλειά όλων αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, μπορεί κανείς και να τα σχολιάσει. Καλοπροαίρετα πάντα Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα της «αρρωστημένης κατάστασης» που βιώνει ο ΠΑΟΚ και φυσικά δεν πρόκειται να δούμε γιατρειά.


Ο Δώνης φυσικά έδωσε την απάντηση του για τον Κουμαλό ξεκαθαρίζοντας: «Ο Κουμάλο, πάντως, για να ξέρετε σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του ΠΑΟΚ και ο πιο αλτικός. Αυτό που διακρίνουμε είναι μία πίεση στο πρόσωπο του. Γιατί στη Νότιο Αφρική και στην Αγγλία είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, βλέπουμε ότι είναι αγχωμένος σα να θέλει να αποδείξει κάτι. Εμείς όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε και να βγάλει τις ικανότητες που μας έδειξε στην προετοιμασία ότι έχει».

Ο Δώνης που ζει καθημερινά τον Κουμαλό πήρε θέση. Αύριο μπορεί να διαβάσουμε ότι το έκανε επειδή πήρε ποσοστά για την μεταγραφή του. Μέχρι και αυτό μπορεί να διαβάσουμε στον «αρρωστημένο» ΠΑΟΚ…

Αλλά το πιο ανησυχητικό για μένα είναι πώς ο Δώνης βγήκε απέναντι στους «προπονητές»: «Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Όποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Άρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω»

Τελευταία φορά που το είπε προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο Δερμιτζάκης που χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και αυτό πείραξε κάποιους «προπονητές». Μετά από λίγο καιρό έψαχνε για δουλειά….

Το θέμα είναι ότι ο Δώνης στηρίζει τον Κουμαλό. Ο Βρύζας θα στηρίξει τον Δώνη; Που τόλμησε να τα βάλει με τους «προπονητές;»

Ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ ήσυχο. Ειδικά τώρα που χρειάζεται ηρεμία, χρόνο και υπομονή. Μπορούμε να το κάνουμε; Ευτυχώς που σήμερα η ομάδα κέρδισε, γύρισε το ματς και δεν έχουμε την δημόσια ηλεκτρονική και γραπτή διαπόμπευση του Κουμαλό.. Τους χάλασε τα σχέδια ο Λόρενς με τον Αθανασιάδη.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ