2012-09-12 07:59:12
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΥΠΕΞ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, Αλέξη Τσίπρα έχει συνάντηση σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στην συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχει η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, επικρίσεις όσον αφορά στη στάση της Τουρκίας απέναντι στην Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης διατύπωσε χθες ο υπουργός Εξωτερικών, κατά τη συνάντησή του με την Κύπρια ομόλογό του, Ερατώ Μαρκουλλή, στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Είναι λάθος της Τουρκίας που δεν αξιοποίησε την ευκαιρία της Κυπριακής Προεδρίας αλλά και την ανεύρεση φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ για την εξομάλυνση των σχέσεών της με την Κύπρο και για την επίλυση του Κυπριακού. Πιστεύω ότι η Άγκυρα έχασε μία πράγματι σημαντική ευκαιρία υπονομεύοντας τη δική της ευρωπαϊκή πορεία και προσβάλλοντας τελικά την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της, αυτόν της Προεδρίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ