2012-09-11 23:50:27
Φωτογραφία για 2 ΣΤΑ 2 ΜΕ ΑΕΡΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 2-0
Νικηφόρος ήταν και ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της Λιθουανίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη με γκολ των Νίνη και Μήτρογλου, οι οποίοι έκαναν «σμπαράλια» την άμυνα των Λιθουανών και έθεσαν τις βάσεις για παρουσία στη Βραζιλία.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα έγινε πιο αποτελεσματική στο δεύτερο, χάρη στην είσοδο του επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου. Στο 55′ μετά από κεφαλιά του Μήτρογλου και τη μπάλα στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Σωτήρης Νίνης άνοιξε το σκορ με πλασέ από πλάγια θέση.

Στο 72′ οι δύο ποδοσφαιριστές συνδυάστηκαν ξανά και μετά από ασίστ του Νίνη ο Μήτρογλου έκανε με σουτ το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την Εθνική Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης (46’ Μήτρογλου), Κατσουράνης, Φορτούνης (68’ Χολέμπας), Νίνης, Γκέκας (73' Μαυρίας).

Στον πάγκο: Τζόρβας, Γλύκος, Σιόβας, Μαλεζάς, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Δημούτσος, Αθανασιάδης.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Καρτσεμάρσκας, Σεμπέρας, Ζαλιούκας, Ε.Τσεσνάουσκις, Σέρνας (56’ Ριμκεβίτσιους), Μικολιούνας, Βίτσιους, Κλιμαβίτσιους, Βέλιτσκα (74’ Νοβικόβας), Βαϊτκούνας, Μπορόφσκι (46’ Ν. Τσεσνάουσκις).

Στον πάγκο: Σέτκους, Ρανταβίτσιους, Κιγιάνσκας, Αντριουσκεβίτσιους, Τβεντούκας, Ματουλεβίτσιους, Φρεϊντγκέιμας, Σλάβιτσκας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ