2012-09-11 11:53:57
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΑΓΚΙ
Κρίσιμο είναι το σημερινό ραντεβού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στην Φρανκφούρτη.

Το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στην Φρανκφούρτη με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια για την απόφαση του Προέδρου της ΕΚΤ. «Η απόφαση Ντράγκι δείχνει ακόμα ότι η λύση, σύγχρονη και αξιόπιστη για κάθε χώρα της Ευρώπης, είναι μέσα στο ευρώ. Φτάνει στο μεταξύ να φανούμε εμείς συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας. Και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας».

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Σαμαράς χθες συναντήθηκε με τους επικεφαλής της τρόικας , όπου συζητήθηκε το πακέτο μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες όσον αφορά τα μέτρα, έγινε όμως μια ουσιαστική συζήτηση για το τι είναι εφικτό και τι όχι, ενώ έγινε και προσπάθεια να πεισθεί το κλιμάκιο της τρόικας, πως οι πολίτες δεν αντέχουν αλλά μέτρα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να πεισθούν οι εκπρόσωποι της τρόικας για το δίκιο των θέσεών μας.

Την Τετάρτη, πάντως, θα επαναληφθεί η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο το νέο πακέτο μέτρων, ενώ το Μαξίμου διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει θέμα συνοχής της κυβέρνησης.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ