2012-09-09 23:49:40
Φωτογραφία για ΜΕ 3 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Στο βασικό σχήμα δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη και Κώστα Μήτρογλου εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λιθουανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στους τρεις ερυθρόλευκους για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που συνέβη και στην εναρκτήρια αναμέτρηση του προκριματικού γύρου κόντρα στην γηπεδούχο Λετονία.

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε την ίδια ενδεκάδα με το εκτός έδρας ματς στη Λετονία.

Με βάση όλες τις ενδείξεις ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί ξανά την εστία της Εθνικής, με τους Τοροσίδη, Κυριάκο Ππααδόπουλο, Ππαασταθόπουλο και Σπυρόπουλολ να συγκροτούτην αμυντική τετράδα.

Στην μεσαία γραμμή θα παραμείνει το δίδυμο Κατσουράνη-Τζιόλη, σε ρόλο δεξιού χαφ-εξτρέμ τον Μανιάτη, αριστερά τον Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθούν οι Μήτρογλου και Γκέκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ