2012-09-09 22:27:55
Φωτογραφία για ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΟΝΣΟ ΦΟΡΝΤ ΚΑΙ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ Νο9 ΣΤΟ «ΣΑΛΟΥΝ»!
Ο Α.Σ. Παπάγου γύρισε το χρόνο πίσω, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" και μαζί με πλήθος κόσμου τίμησε στο «Σαλούν» τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ. Απέσυρε το Νο9, ενώ όλοι αγωνίστηκαν μ' αυτό!

Η ομάδα του Παπάγου ήταν η πρώτη με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό (Σπόρτιγκ, Περιστέρι & Ολυμπιακός εν συνεχεία) και κάλεσε πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους του να τιμήσουν τη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου κι αθλητή, που έφυγε απ' τη ζωή στις 4/9/2004.

Από νωρίς το «Σαλούν» έσφιζε από ζωή, ενώ μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., καθώς και πλήθος βετεράνων παικτών.

Ο Α.Σ. Παπάγου φρόντισε για τη διεξαγωγή μίας ξεχωριστής βραδιάς, όπου τέθηκαν αντιμέτωποι πρώην συμπαίκτες κι αντίπαλοι του τελευταίου αυθεντικού σκόρερ, στη μνήνη του οποίου απονέμεται κάθε χρονιά το βραβείο της πρώτης καλαθομηχανής της Ευρωλίγκας.


Πριν απ' το τζάμπολ έγινε προβολή ενός 4λεπτου video ντυμένο με πλάνα του πάντα χαμογελαστού Big Al και με το Dream On των Aerosmith, ενώ στη συνέχεια η διοίκηση της ομάδος φρόντισε να αποσύρει τη φανέλα με το Νο9. Λίγο αργότερα το Νο9 και το «Ford» στην πλάτη πρόλαβαν και φόρεσαν ακόμη μία φορά όλοι όσοι πήραν μέρος στην αναμέτρηση (νίκη Παπάγου με 59-48).

Για τον Α.Σ. Παπάγου αγωνίστηκαν οι Υφαντής, Λιμνιάτης, Καταρντζής, Χρυσανθόπουλος, Σιγάλας, Αποσκίτης, Γκογκίδης, Λογοθέτης, Μανωλόπουλος, Κόρβινγκτον και Παγόπουλος, ενώ προπονητής της ομάδος ήταν ο Κώστας Μίσσας.

Για την ομάδα των επιλέκτων, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, αγωνίστηκαν οι Χούμπαυλης, Κασουρίδης, Σούλης, Κρητικός, Μπουντούρης, Γαλακτερός, Κορωνιός, Ποδαράς και Κικίλιας, ενώ επίσης το «παρών» στο «Σαλούν» έδωσαν κι οι Τσαρτσαρής, Παπαλουκάς και Πελεκάνος.

Τα έσοδα (€5 συμβολική τιμή εισιτηρίου) θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα» με σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια, μία απώλεια ή το θάνατο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ