2012-09-09 22:24:04
Φωτογραφία για Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...
Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στις 19:30 την Τετάρτη, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των κυβερνητικών εταίρων, έπειτα απόπερίπου 2,5 ώρες.

Με μια τουλάχιστον αινιγματική δήλωση, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι για κείνον και τη ΔΗΜΑΡ «τίποτα δεν είναι δεδομένο», ενώ έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι «ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο».

«Διεκδικώ τα μέτρα να είναι δίκαια και να μην ματώσουν άλλο τους πολίτες» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη απόφαση, όσον αφορά στα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ακολουθώντας τον κ. Κουβέλη, υπογράμμισε ότι τα μέτρα δεν έχουν «κλείσει», καθώς, όπως εξήγησε, «η Τρόικα δεν έχει αποδεχθεί το σύνολο των προτάσεων του οικονομικού επιτελείου».


Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «απαράβατα όρια», τα οποία προσδιόρισε ως εξής: «Δεν μπορούν να θιγούν τα αναπηρικά επιδόματα, δεν μπορούν να γίνουν οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις».

Ακόμη, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ελλάδα θα πάρει τη διετή παράταση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής συνοχής, αλλά «αντοχής της κοινωνίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε επίσης «εξαιρετικές» τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ