2012-09-08 22:17:03
Φωτογραφία για Τραγική η κατάσταση στην Εθνική στα Μέγαρα αναφέρει αναγνώστης
Είμαστε μια πόλη 37.000 κατοίκων σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Η Εθνική Τράπεζα των Μεγάρων καθημερινά έχει να εξυπηρετήσει εκατοντάδες κόσμου.

Από τα 4 υπάρχοντα ταμεία μόνο τα 2 εξυπηρετούν... Και να εξυπηρετούσαν όπως οφείλουν, καλά θα ήταν. Πριν από 2 μέρες πήγα να κάνω μια ενημέρωση στο βιβλιάριό μου (ανάθεμα την ώρα). Γενικά αποφεύγω να πηγαίνω στην Εθνική διότι ξέρω την αργοπορία των υπαλλήλων που έχουν απομείνει. Είχα το νούμερο 196 και ήταν το 193 στο ταμείο. Έμπαιναν άνθρωποι χωρίς νούμερο και τους εξυπηρετούσαν με αποτέλεσμα τα νούμερα να μένουν στάσημα. Με λίγα λόγια, υποχρεώνομαι εγώ ως νομοταγής να καβγαδίσω με τον χαζο-μεγαρίτη που μου πήρε τη σειρά, αντί οι υπάλληλοι να κάνουν απλά τη δουλειά τους με το να μην εξυπηρετούν άτομα χωρίς αριθμό. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ζητούν να βλέπουν τον αριθμό και αν κάποιος δεν έχει, να του ζητούν να πάρει. Οι υπάλληλοι στην Εθνική στα Μέγαρα ΔΕΝ το κάνουν
. Αποτέλεσμα οι καθημερινοί καβγάδες ανάμεσα στους πελάτες που προσπαθούν να βάλουν τάξη σε όσα δεν μπορεί να κάνει η τράπεζα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, ας το κλείσετε παρά να υπολειτουργείτε! Αυτό το μπάχαλο δεν συμβαίνει σε πιο νοικοκυρεμένες τράπεζες. Υποθέτω ότι οι πελάτες σας είναι άνθρωποι σαν κι εμένα, που λόγω υποχρεωτικής μισθοδοσίας στην Εθνική έχουν λογαριασμό. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να θέλει κάποιος να υποστεί τόση ταλαιπωρία και καθυστέρηση για μια απλή κατάθεση. Το επιτόκιο της Εθνικής στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς (0,10%) τη στιγμή που μικρότερες τράπεζες δίνουν 2% και μηνιαίο εκτοκισμό. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, δεν ενημερώνεται. Φροντίζετε κι εσείς γι αυτό. Προτείνω στον καθένα να ασχοληθεί λίγο παραπάνω και να πάψει να ταλαιπωρείται σε ουρές στα λιγοστά ταμεία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ