2012-09-08 21:58:01
Φωτογραφία για Ο' ΝΙΛ : Ο ΚΑΡΟΛ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ
Με τα καλύτερα λόγια σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας Μάικλ Ο' Νιλ την απόδοση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ στη εναρκτήρια αναμέτρηση των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ κόντρα στην Ρωσία.

Εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση του Ρόι Κάρολ στην πρεμιέρα της φάσης των προκριματικών ομίλων του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας απέναντι στην Ρωσία αφιέρωσε ο εκλέκτορας της Βορείου Ιρλανδίας Μάικλ Ο' Νιλ.

Ο 35χρονος πορτιέρο του Ολυμπιακού ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός σε επίσημο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικούσυγκροτήματος της πατρίδας του έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ωστόσο αυτή η συγκυρία δεν τον εμπόδισε να φανερώσει πτυχές της αξίας του και να πραγματοποιήσει σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων. Κάτι που επιβράβευε ο ποπονητής του Μάικλ Ο' Νιλ.:

«Ο Ρόι ήταν άριστος. Μερικοί ξεχνούν πως έχει εμπειρία από μεγάλα ματς και εκτός από τον Τζόνι Έβανς, θα είναι ο μοναδικός από την ομάδα μας που παίζει στο Champions League», σημείωσε αρχικά ο Ο' Νιλ, που κατέληξε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού να πάρει τα γαντια του βασικού τερματοφύλακα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

«Υπάρχει συναγωνισμός στη θέση με τον Λι (σ.σ. Καμπ) και τον Άλαν Μάνους, αλλά έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί ως το Νο1. Κατά μία έννοια, ο Ρόι επανέρχεται. Πιστεύω πως το συνειδητοποιεί αυτό και έδειξε πως έκανε τα πάντα ώστε να αρπάξει την ευκαιρία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ