2012-09-08 21:54:36
Φωτογραφία για ΖΗΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Ο Κώστας Μανωλάς επικοινώνησε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr" που επικαλείται τα όσα διαρρέουν από τα Σπάτα, με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να του ζητήσει το ποσό των 38.000 ευρώ που του οφείλει η ΑΕΚ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος πλέον ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, επικοινώνησε με τον Δημητρέλο ο οποίος δεν... περίμενε το τηλεφώνημα, προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το διάστημα που αγωνιζόταν με την φανέλα της.

Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης αξιώνει τα χρήματα που του οφείλει η ΑΕΚ, και σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τα Σπάτα ο νεαρός στόπερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την οδό της προσφυγής για να εξασφαλίσει τα λεφτά που έχει να λαμβάνει από την ΑΕΚ.

Η απάντηση που έλαβε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν χρήματα σ' αυτόν νωρίτερα από το τέλος του μήνα που διανύουμε κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος άκουσε και αποδέχτηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Ωστόσο αν δεν γίνει τελικά αυτό, τότε δεν αποκλείεται ο Μανωλάς να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ