2012-09-08 11:20:06
Φωτογραφία για «Άδικα και αντιλαϊκά τα μέτρα»
Προσκλητήριο συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, σημερα στις 6 το απόγευμα, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, την εφεδρεία, την συρρίκνωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του κοινωνικού κράτους, κ.α., απηύθυνε η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, σε συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέντευξη παρέστησαν και χαιρέτησαν και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών εθνικών ομοσπονδιών από την Ιταλία και την Κύπρο.

Για το επόμενο διάστημα η ΑΔΕΔΥ οργανώνει νέα γενική απεργία σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ, ενώ θα στηρίξει κινητοποιήσεις για τις ιδιωτικοποιήσεις και θα συμμετάσχει με στάσεις εργασίας στην κινητοποίηση της ΔΟΕ-ΟΛΜΕ στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Η συγκυβέρνηση και η τρόικα συνεχίζουν και εντείνουν τη βάρβαρη επίθεση σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας» υπογράμμισαν τα μέλη της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας ότι εντείνονται «τα νέα, άδικα και αντιλαϊκά μέτρα».

Κατήγγειλαν «ενορχηστρωμένη» επίθεση «κατασυκοφάντησης» του δημοσίου και των δημοσίων υπαλλήλων, με σκοπό «να δοθεί βορά η δημόσια περιουσία στα ιδιωτικά συμφέροντα».

Επεσήμαναν την ανάγκη να εξυγιανθεί και να ανασυγκροτηθεί η δημόσια διοίκηση, μέσα από ειλικρινή διάλογο με τους εργαζόμενους και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όποια φαινόμενα διαφθοράς και φοροδιαφυγής, ενώ κάλεσαν την κυβέρνηση να αυξήσει τα έσοδα «από τους έχοντες και κατέχοντες» και όχι από τα μόνιμα "υποζύγια", τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ