2012-09-08 00:12:05
Φωτογραφία για Πρακτορείο ταλέντων υπέγραψε συμβόλαιο με… αγέννητο αγοράκι!
Αυτό το αγοράκι δεν είναι ταλέντο από κούνια, αλλά ταλέντο… από την κοιλιά της μητέρας του! Μπερδευτήκατε; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή Ένα πρακτορείο ταλέντων ανέλαβε τον 11 μηνών σήμερα Elvis O’ Connor’s, όταν είδε το πρόσωπό του στον υπέρηχο, πριν καν δηλαδή γεννηθεί! Για την ακρίβεια, οι γονείς του Εlvis Andy και Shelley από το Μάντσεστερ, έστειλαν τον τρισδιάστατο υπέρηχο του γιου τους στο πρακτορείο "Scream Management Agency" ενώ η μητέρα του ακόμα κυοφορούσε.

Εντυπωσιασμένοι από την εικόνα, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου καταχώρισαν αμέσως τον Elvis στα βιβλία τους και τώρα ο μικρούλης ακολουθεί τα βήματα της μεγάλης του αδελφής, της 5χρονης Alana, που επίσης έχει καταχωρηθεί στα βιβλία του πρακτορείου για casting.

«Η Alana συνεργαζόταν ήδη με το πρακτορείο και όταν μάθαμε πως περιμέναμε τον Elvis τους στείλαμε τον υπέρηχο», είπε ο πατέρας των παιδιών. «Μας είπαν πως θα έμοιαζε με την αδελφή του και πως ήθελαν να τον βάλουν στα βιβλία τους. Ουσιαστικά πέρασε casting για το Mrs Biggs πριν καν γεννηθεί…»

Ο μικρός Elvis είναι γνωστός πλέον από την εμφάνισή του στη σειρά «Mrs Biggs» υποδυόμενος το γιο του μεγάλου ληστή τρένων, Ronnie Biggs, ενώ άρχισε τα γυρίσματα όταν ήταν 6 ετών! Τελικά αυτό θα πει ένα αστέρι… γεννιέται!
star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ