2012-09-08 00:07:32
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
Τη Λιβύη αντιμετωπίζει την Κυριακή η Αλγερία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2013 και ο αγώνας θα γίνει στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο. Άμα τη αφίξει της αποστολής εκεί, ο Ράφικ Τζιμπούρ πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα.

«Φορώντας τα χρώματα της εθνικής ομάδας, αποτελεί πάντα μεγάλη ευθύνη κάθε παίκτη. Δεν υπάρχουν τα ίδια συναισθήματα όταν είσαι με τον σύλλογό σου. Θα κάνω τα πάντα να μην απογοητεύσω κανέναν», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζιμπούρ, που συνέχισε σχετικά με την εθνική του.

«Δεν μπορούμε να χάσουμε δεύτερο συνεχόμενο Κόπα Άφρικα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να τσεκάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης και να προσέξουμε τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας. Το ιδανικό θα είναι να κερδίσουμε ακόμα και με ένα γκολ. Αυτό θα είναι καλό για την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε αυτή την ομάδα, αλλά έχουμε τους τρόπους να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Τζιμπούρ που πιστεύει στον εαυτό του.

«Δεν έχω παίξει τόσο πολύ με την εθνική τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτή τη φορά είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι καλά και ελπίζω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόουτς και να είμαι μέλος της ομάδας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ