2012-09-07 13:31:46
Φωτογραφία για Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο ΤΤ
Σε μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.

Σήμερα, Παρασκευή και την επόμενη Δευτέρα τα υποκαταστήματα του ΤΤ θα είναι κλειστά λόγω απεργίας. Την ερχόμενη Τρίτη, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από την έκτακτη παναττική γενική συνέλευση, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα:

1) 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα, Παρασκευή, κατάληψη στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.

2) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

3) Συμμετοχή στη συγκέντρωση-ενημέρωση των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στις 16:00.

4) Συμμετοχή από τα παραρτήματατης Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Καβάλας και Κοζάνης στην πορεία της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 18:00.

5) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, συγκέντρωση και πορεία στο κτίριο που θα συνεδριάζει η τρόικα.

6) 24ωρη πανελλαδική απεργία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.

7) Πανελλαδικό Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ