2012-09-06 17:01:53
Φωτογραφία για Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη στο αυτόφωρο - Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ο καρδιολόγος
Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη στο Αυτόφωρο δικαστήριο του γνωστού καρδιολόγου ο οποίος συνελήφθη χθες με την κατηγορία της δωροδοκίας, μετά το αίτημα του δικηγόρου του κ. Τελώνη. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο και ο γιατρός... αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του Εισαγγελέα.

Νεότερη ενημέρωση 16.10’

Σχετικά με την υπόθεση Διευθυντή Κλινικής του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένο χαρτονόμισμα, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτριος Κατσικόπουλος έδωσε άμεσα προφορική εντολή στο Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτριο Κοσμόπουλο, να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Διοικητής του Γ.Ν. Πατρών, λόγω αρμοδιότητας, με απόφασή του έθεσε από σήμερα 6-9-2012 τον ιατρό σε αναστολή άσκησης καθηκόντων του και παράλληλα καλεί αυτόν σε απολογία.

Νεότερη ενημέρωση 12.30'


Στο Δικαστικό Μέγαρο οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός καρδιολόγος που κατηγορείται για υπόθεση δωροδοκίας μετά την καταγγελία που έκανε ο γιος μιας ηλικιωμένης. Αυτή την ώρα ο 65χρονος είναι εν αναμονή για να περάσει το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα.

Νεότερη Ανάρτηση 09.34'

Για στημένη σε βάρος του υπόθεση, κάνει λόγο ο γνωστός πατρινός καρδιολόγος ο οποίος συνελήφθη χθες στο πρώην 409 στρατιωτικό νοσοκομείου με την κατηγορία του χρηματισμού.

Σε επικοινωνία που είχε με παράγοντας της Δημόσιας υγείας ο συλληφθείς υποστήριξε πως ποτέ δεν ζήτησε χρήματα και αναφερόμενος στο γεγονός ισχυρίστηκε πως μόλις ολοκλήρωσε την εξέταση της90χρονης ασθενούς ο γιος της του “πέταξε” πάνω στο τραπέζι 50 ευρώ.

Αμέσως εισέβαλε στο γραφείο η αστυνομία – είπε ο καρδιολόγος – και μου πέρασε χειροπέδες.

Ο γιατρός που θα οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα μιλώντας με τον ίδιο παράγοντα της δημόσιας υγείας στην Δυτική Ελλάδα ισχυρίστηκε πως πίσω από το συμβάν υποψιάζεται πως κρύβεται δόλος καθώς οι διαδικασίες για τη συγχώνευση κλινικών στο πλαίσιο του μνημονίου έχουν αρχίσει με αποτέλεσμα κατά την επικείμενη αξιολόγηση των διευθυντών κάποιοι να επιθυμούν να πάει “λαβωμένος” καθώς έχει τα πιο πολλά προσόντα

Νεότερες ενημερώσεις 21.00', 05/09/12 & 06.50', 06/09/12

Στον Εισαγγελέα Πατρών προκειμένου να του αποδοθούν κατηγορίες, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο συλληφθείς γιατρός καρδιολόγος για δωροδοκία.

Σύμφωνα με τηνι επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας. από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας, ηλικίας 65 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία.

Ειδικότερα, ο 65χρονος ο οποίος είναι ιατρός κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, προκειμένου εξετάσει 90χρονη, απαίτησε συμφωνά με καταγγελία του γιού της, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο αφού προσημειώθηκε, βρέθηκε από αστυνομικούς στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Νεότερες Αναρτήσεις 13.40' & 17.55'

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patrastimes.gr ο συλληφθείς είναι o διευθυντής σε καρδιολογική κλινική του Αγ. Ανδρέα.

Πιάστηκε λίγη ώρα αφότου ο γιός ηλικιωμένου του είχε παραδώσει χρηματικό ποσό το οποίο λίγο νωρίτερα είχε προσημειωθεί από την ασφάλεια της Πάτρας.

Ο καταγγέλλων φέρεται να είχε απηυδήσει καθώς επί ημέρες επισκεπτόταν τον συγκεκριμένο γιατρό – κατά το παρελθόν είχε ακουστεί το όνομα του και για υπόθεση με βηματοδότες- και του έδινε χρηματικά ποσά, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την αστυνομική διεύθυνση και να κάνει επώνυμη καταγγελία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του patrastimes.gr ο συγκεκριμένος μεγαλογιατρός θα αντιμετωπίσει και κατηγορίες για διακίνηση μαύρου χρήματος

Πρώτη ανάρτηση 13.18'

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός γιατρός στην Πάτρα κατηγορούμενος για "φακελάκι".

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά η σύλληψή του έγινε στο "409" πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο όταν οι συγγενείς ενός ασθενή του, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς πως ο γιατρός τους ζήτησε χρήματα. Έκαναν την καταγγελία και ο γιατρός συνελήφθη για χρηματισμό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο συλληφθείς αυτή την ώρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ