2012-09-06 11:39:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια διαμαρτύρεται για συμπεριφορά υπαλλήλων γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ποιός τους έχει δώσει το δικαίωμα να μας κλέβουν...
Στο συγκεκριμένο s.m. είχαν προσφορά για γραβιέρα Αμφιλοχίας και κασέρι Μυτιλήνης (δεν ψάχνω να βρω το λόγο των προσφορών !!! μπορεί να οφείλονται στο ότι η ημερομηνία λήξεως πλησιάζει) Όταν ζήτησα και πήρα από ένα κομμάτι των παραπάνω τυριών, η "κυρία" επί των ψυγείων με ενημέρωσε ότι η έκπτωση θα αφαιρεθεί αυτόματα στο ταμείο. Όλα καλά.

Περνώντας από το ταμείο, καμία έκπτωση δεν αφαιρέθηκε και ρωτώντας το λόγο η ταμίας "προσφέρθηκε" να ρωτήσει την "κυρία" των ψυγείων τι ισχύει. Γυρνώντας η ταμίας μου ανέφερε ότι αυτή είναι η τιμή και δεν υπάρχει έκπτωση. Πλήρωσα κανονικά και πέρασα από το ταμείο. Επειδή όμως κάτι δεν κόλλαγε και δεν πείστηκα ότι επρόκειτο για λάθος, πήρα τα τυριά μου και την απόδειξη και επέστρεψα στο ψυγείο. Μόλις με είδε η "κυρία" μου είπε: "έχω κάνει λάθος και χτύπησα άλλον κωδικό" (και με άλλη τιμή φυσικά, πιο ακριβά). Μου χτύπησε τον σωστό κωδικό, ξανα περνάω από το ταμείο, ξανα χτυπάει τα τυριά και φυσικά μου επέστρεψε τα χρήματα.


και ρωτάω:

1) πως γίνεται να κάνει λάθος και τα δύο ????

2) στην ταμία γιατί δεν είπε ότι είχε χτυπήσει λάθος κωδικό (ή το είπε !!!)

3) ποιός τους έχει δώσει το δικαίωμα να μας κλέβουν ???

4) ποιός τους έχει δώσει το δικαίωμα να προσβάλουν την νοημοσύνη μας ???

Υπάλληλοι σε s.m. είναι και στην ουσία από εμάς πληρώνονται .... γιατί εάν δεν πάμε να ψωνίσουμε δεν θα πληρωθούν.

Oι υπάλληλοι προφανώς εκτελούν εντολές αλλά είναι απαράδεκτο σε μια πόλη σαν τη Λιβαδειά (δεν είναι τεράστια και ο κύκλος μικρός), να σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ