2012-09-06 11:34:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ... ΜΠΑΝΕΡ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΝΕΙ Η ΣΑΛΚΕ ΕΝΟΨΕΙ CHAMPIONS LEAGUE
Η Σάλκε επιδιώκει να κάνει το «Βέλτις Αρένα»... κολαστήριο για τους αντιπάλους και για αυτό χρειάζεται φυσικά την βοήθεια των οπαδών της.

Η διοίκηση της Σάλκε επιθυμεί η έδρα της ομάδας να αρχίσει να παίρνει σιγά, σιγά χρώμα οπαδικό και για αυτό το λόγο διοργανώνουν ένα διαγωνισμό στο οποίο θα μπορούν τα 87 φαν κλαμπ της Γερμανικής ομάδας να στείλουν περισσότερα από 100 πανό στους ιθύνοντες του σωματείου, με τους τελευταίους να παίρνουν την τελική απόφαση, για το πια ξεχωριστά πανό θα αναρτηθούν στο γήπεδο.

Οι φανατικοί οπαδοί της Σάλκε λοιπόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", θα έχουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δουν τις εμπνεύσεις τους να καλύπτουν τόσο το βόρειο όσο και το νότιο μέρος του γηπέδου. Το μπλε και το λευκό, τα χρώματα της ομάδας, θα πρέπει να είναι το κύριο στοιχείο στα μπάνερ, προκειμένου να υπάρχει σχετική αρμονία.

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου όπου και λήγει αυτός ο διαγωνισμός θα έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να στείλουν σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση τις δημιουργίες τους.

«Τώρα ήρθε η ώρα. Ο διαγωνισμός για τα μπάνερ των οπαδών προχωράει στο δεύτερο γύρο», είναι το κομμάτι της σχετικής ανακοίνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ