2012-09-06 10:24:02
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες του των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει και να τους «δέσει» με νέες συμφωνίες για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα ήδη είναι κοντά στις πρώτες συμφωνίες.

Ο Νταβίδ Φουστέρ είναι απολύτως θετικός για την παραμονή του και στις συναντήσεις που έγιναν με τη διοίκηση, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εκφράστηκε η κοινή διάθεση για την υπογραφή νέου συμβολαίου, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό.

Η ίδια βεβαιότητα συμφωνίας υπάρχει και για τον Τζαμέλ Αμπντούν, με τον οποίο ήδη οι επαφές είναι επίσης προχωρημένες.

Κατάλληλο έδαφος για νέα συνεργασία έχει πια προετοιμαστεί και για τον Βασίλη Τοροσίδη, ενώ έχουν προγραμματιστεί συζητήσεις και με τους Ράφικ Τζιμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για επέκταση των συμβολαίων τους.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν το απόγευμα την προετοιμασία της με την παρουσία και του Λεονάρντο Ζαρντίμ που επιστρέφει από τη Νιόν, έχοντας συλλέξει σημαντικές εμπειρίες από τις συζητήσεις του με τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, στο συνέδριο που διοργάνωσε η ΟΥΕΦΑ.

Για τον αγώνα με τη Σάλκε, το τεχνικό επιτελείο προετοιμάζει τους Γκρέκο και Φουστέρ για... ειδικούς ρόλους στην ενδεκάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κόβουν το χαρτί στη Βουλή!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κόβουν το χαρτί στη Βουλή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ