2012-09-06 10:10:09
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Ο ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ
Ικανοποίηση επικρατεί στον Ατρόμητο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκαςμ αφού οι Περιστεριώτες έχουν κάνει το «δύο στα δύο» και για την ώρα είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να ενισχύσουν της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Άλλωστε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και η διοίκηση εμπιστεύονται, σύμφωνα με το "sport-fm.gr" τόσο τον Νιάζι Κούτσι όσο και τον Τάσο Καραμάνο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφή.

Ειδικά εάν το καινούριο απόκτημα χρειαστεί βδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και να ενταχθεί στην ομάδα, οποότε το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου φαντάζει πιο ιδανική λύση, ώστε οι «κυανόλευκοι» να κάνουν την κίνησή τους.

Παράλληλα, ο Σουμπίνιο δείχνει αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται μέσω του Ατρομήτου και να επιστρέψει πιο ώριμος στον Ολυμπιακό για να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Παρά το διήμερο ρεπό που έχει δοθεί στους παίκτες (χθες και σήμερα), ο Βραζιλιάνος βρέθηκε χθες στο γήπεδο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ