2012-09-06 06:00:58
Φωτογραφία για λλη μια μπαρούφα της αριστεράς καταρρίπτεται..Σύμφωνα με τις Ελβετικές τράπεζες είναι μόλις 20..
Μας είχαν τρελάνει από την αριστερά και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρανδρέου (λεφτά υπάρχουν Νο2)..πως τα λεφτά που έβγαλαν έξω οι πλούσιοι Έλληνες ήταν 600 δις...και αν φορολογηθούν θα έπαιρνε το ελληνικό κράτος περίπου 100 δις και θα είχαμε σωθεί..Τελικά άλλη μια μπαρούφα της αριστεράς για υφαρπαγή ψήφων καταρρίπτεται..

Τώρα θα το γυρίσουν στις πολεμικές αποζημιώσεις και μόλις δουν πως δεν παίζει ούτε αυτό..θα το γυρίζουν στον ορυκτό πλούτο και την ΑΟΖ..που κάποτε κορόιδευαν όποιον τολμούσε να κάνει έστω και μια μικρή αναφορά..λέγοντας του πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...και ότι ο ορυκτός πλούτος είναι μια φαντασίωση των ακροδεξιών.

Η είδηση..

Τα ονόματα 54.00 ατόμων τα οποία έχουν στείλει τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού, έχει το ΣΔΟΕ στα χέρια του. Τα εμβάσματα είναι συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, συναντήθηκε με στελέχη του ΣΔΟΕ, ζητώντας να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του CD με τα ονόματα των προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ