2012-09-05 17:40:12
Φωτογραφία για Unibet TV: Δες 15.000 αγώνες χωρίς συνδρομή!
Unibet TV: Δες 15.000 αγώνες χωρίς συνδρομή!

Πλέον δε χρειάζεται να πληρώνεις συνδρομή για να βλέπεις live Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν γιατί τώρα υπάρχει η Unibet TV!

Η Unibet TV είναι μια δωρεάν υπηρεσία προβολής αθλητικών αγώνων μέσω live Streaming.

Με αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία της Unibet, θα μπορείς να απολαμβάνεις εντελώς δωρεάν θέαμα και συγκινήσεις από τους Μέσι, Ρονάλντο, Ινιέστα, Μόντριτς, Ριμπερί, Γκόμεζ, αλλά και τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και να παρακολουθείς live περισσότερες από 15.000 μεταδόσεις όλο το χρόνο.

Τι παίζει αυτή την εβδομάδα στη Unibet TV;

Τένις-US Open: Δείτε τους αγώνες του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς όπου Φέντερερ, Τζόκοβιτς και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Μάρεϊ θα παλέψουν για την 1η θέση. Το τουρνουά βρίσκεται στην προημιτελική φάση και όλα τα παιχνίδια μέχρι το μεγάλο τελικό της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου αναμένονται συναρπαστικά!


Ποδόσφαιρο-Προκριματικά Μουντιάλ 2014: Δείτε τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων που ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, για να βρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αργεντινή, Τσεχία, Μεξικό, Δανία, ΗΠΑ, Κολομβία, Πολωνία διεκδικούν την πρόκριση και παίζουν live στο αγαπημένο σου κανάλι!  

Τι άλλο περιλαμβάνει όλη τη χρονιά το πρόγραμμα της Unibet TV;

Ποδόσφαιρο: Πριμέρα Ντιβιζιόν Ισπανίας, Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Σκωτίας, Ρωσίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Αργεντινής, Δανίας, Πολωνίας, Τουρκίας, τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, τα προκριματικά για το Μουντιάλ κ.α.

Μπάσκετ: Ευρωλίγκα, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ρωσίας κ.α.

Τένις: Τα σημαντικότερα τουρνουά ATP & WTA (συμπεριλαμβανομένων και των Grand Slam: Australian Open, Wimbledon, US Open).

Επιπλέον μπορείς να δεις καθημερινά αγώνες Βόλεϊ, Σνούκερ, Μπέιζμπολ, Μπιτς Βόλεϊ κ.α.  ενώ συνεχώς νέες διοργανώσεις από όλα τα αθλήματα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της Unibet TV.

Πως μπορώ να δω τους αγώνες στη Unibet TV;

Η λειτουργία της Unibet TV δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στον ενεργό λογαριασμό σου στη Unibet, να ανοίξεις το Live Betting, να επιλέξεις έναν από τους διαθέσιμους αγώνες με την ένδειξη U-TV και αμέσως θα ξεκινήσει η προβολή του αγώνα!

Έτσι απλά θα μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά και εντελώς δωρεάν όλο το 24ωρο, παιχνίδια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet και δες τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα Live από το αγαπημένο σου κανάλι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ