2012-09-05 17:34:39
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε τον Ενρίκες η Γιουνάιτεντ
Την γραμμή κρούσης της ενίσχυσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της 18χρονο στράικερ, Άνχελο Ενρίκες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό διάστημα με την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε για την μετεγγραφή του Χιλιανού επιθετικού και το μόνο που απέμενε για την ολοκλήρωση του «deal» ήταν να βγάλει ο παίκτης άδεια εργασίας.

Εν τέλει αυτό έγινε χθες κι έτσι ο 18χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε σήμερα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ενρίκες στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πανευτυχής που εντάχθηκε στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια τεράστια τιμή για εμένα και ανυπομονώ για να μπορέσω να παίξω για αυτή. Ελπίζω να καταφέρω να είμαι μέλος της ομάδας αυτής για πολλά επιτυχημένα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής με την εθνική ομάδα ελπίδων της Χιλής.

Από την πλευρά του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε: «Ο Άνχελο έκανε μια τρομακτική πρόοδο στο παιχνίδι του σε τόσο σύντομο χρόνο. Η ταχύτητά του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και διαβάζει αρκετά καλά τις φάσεις για την ηλικία του. Έχουμε την ευκαιρία να εξελίξουμε τον Άνχελο σαν παίκτη, ο οποίος να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση του 18χρονου φορ περίπου 5,5 εκατ. ευρώ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ